Oldalak

Díjak és Kritikák

Az első kritikámat a Creative fox oldalon kaptam Alice Roberts-től!
Sorssal szemben 
Kinézet:
Én mindig annak a híve voltam, hogy egy kritikus miért nem tudja rendesen megfogalmazni ha nem tetszik neki valami. Miért kell beletipornia valakinek a lelkébe. Nos, most én azzal küszködök itt már vagy 20 perce, hogy hogyan írhatnám le azt, hogy mi nem tetszik a designedben. Először is. Ami rögtön kiszúrta a szemem, hogy nincs chat. Szerezz be egyet, hogy az olvasóid véleményt tudjanak írni, vagy azt, hogy várják az új részt. A második, hogy alap háttered van. Ezért régen engem is leszidtak a kritikusok, és most így kritikus fejjel tényleg nem mutat szépen. Rakok ki neked ide néhány hátteret amik közül bármelyiket nyugodtan elviheted. Valamint a betűtípust az oldalon valami olvashatóbbra váltsd le, néhány szót alig lehet kiolvasni.
10/8

A kiválasztott hátterem


Fejléc: 
Huh.. kérlek rendelj vagy készíts egy újat. ez olyan mintha egy csomó kép csak egymásra lenne dobálva. Rendjel tőlem,  vagy Rosától egyet, vagy csinálj újat. A kivágások elég furcsák a karaktereknél, és tele van tömve karakterekkel az egész. Elég ha csak a főszereplőket pakolod előre, vagy esetleg elhalványítva a többi karaktert is, DE valahova a háttérbe.
10/5 
Történet: 
A történetnél viszont kellemeset csalódtam. Nem sablon sztori, nem sablon karakterekkel. Esküszöm szerkesztek egy ilyen kis képecskét és akinek nem sablonos a blogja és a karakterei annak belerakom "díjként" a kritikájába. Fogalmazási, ismétlési, félre írási hibákat nem találtam benne. A fogalmazásod jó, és részről részre egyre jobb lesz.
10/10
Össz pontszám:  23
Remélem nem bántottalak meg semmivel sem. :c Jesszus annyira remeg a kezem, hogy remélem nem bántottalak meg. >< Viszont, fogadd meg a tanácsaimat, mivel sajnos manapság a blog kinézete miatt ítélik meg az egész blogot. És ha már van egy nagyon kis szexi designod akkor az olvasóid is gyarapodni fognak :)
További sok sikert a blogodhoz! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése